Δερμάτινα χειροποίητα σανδάλια στο Μοναστηράκι

Έρχεται καλοκαιράκι και έτσι…. αν θέλετε χειροποίητα δερμάτινα σανδάλια, περάστε από τον πολύ ευγενικό και εξυπηρετικό κ. Κώστα στην οδό Ηφαίστου 26, στο Μοναστηράκι (αγορά). όπως περπατάτε από την πλατεία… σε 150 μέτρα περίπου στο δεξί σας χέρι.

Το εργαστήριο του κ. Κώστα είναι σε ένα υπόγειο, μόνη βιτρίνα μερικά παπούτσια και σανδάλια κρεμασμένα και η παλιά ξεθωριασμένη πινακίδα του καταστηματος που  σε παρεπέμπει σε πιο γνήσιες εποχές. Οπότε προσέξτε το όπως περνάτε.

Μόλις κατέβετε θα δείτε και άλλα παπούτσια τα οποία απλά πουλάει ο κ. Κώστας και απλά εστιάστε στα πολλά μα πολλά ζευγάρια από δερμάτινα χειροποίητα σανδάλια. Σε διάφορα χρώματα για τις κυρίες και απλά σχέδια για τους κυρίους, σε καλές τιμές… πληρώνετε κάτι το οποίο κατ εμέ το αξίζει και με το παραπάνω. Καμία σχέση βέβαια με άλλες ψευτιές και σίγουρα πιο καλόγουστα. ΟΚ όχι όλα.. 🙂 αλλά κάτι θα βρείτε.

Ααα εγώ πήρα κατι ορειβατικά μποτάκια, δέρμα, χειροποίητα και αυτά… ανυπομονώ να τα δοκιμάσω σε πιο σκληρές συνθήκες και να κάνω Update εδώ! 🙂

Καθώς κάνετε λοιπόν την βόλτα σας στην αγορά κάτω… και όπως έρχεται καλοκαίρι… κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας ή στην καλή σας… ένα ζευγάρι απλά, δερμάτινα χειροποίητα σανδάλια.  Καλή άνοιξη!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *