Κεδρόδασος, κέδρος, camping – προς όλους τους κάφρους!

ΠΡΙΝ ΚΟΨΕΤΕ τους ΚΕΔΡΟΥΣ για να ανάψετε την φωτιά σας, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΜΕ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΙΩΝΟΒΙΑ ΔΕΝΤΡΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΕΔΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ 1 ΕΚΑΤΟΣΤΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!!!

Η “απότομη” εισαγωγή είναι σαν μήνυμα προς όλους τους κάφρους – ψευτοφυσιολάτρες και μιμητικά ζώα που έμαθαν από το Nitro και το COSMOPOLITAN για το τι ειναι Camping.

Αυτό το καλοκαίρι πέρασα μερικές από τις πιο φοβερές μέρες κάνοντας camping σε ένα από τα πιο ωραία μέρη που έχω βρεθεί στην Ελλάδα, εκπληκτική παραλία με αμμόλοφους και ένα από τα μεγαλύτερα “δάση” με κέδρους… οι πιο πολλοί από αυτούς αιωνόβιοι. Το μέρος αποκτά ολοένα και περισσότερους φανατικούς το οποίο και ειναι αναμενόμενο καθώς από στόμα σε στόμα γίνεται  πιο γνωστό. Προσωπικά δεν λέω που βρίσκεται γιατί η καφρίλα θα μεγαλώσει και το μέρος κυριολεκτικά απειλείται. Φέτος είχε ΠΟΛΥ κόσμο, ειδικά τον 15Αύγουστο.

Για να μην πολυλογώ, πέρα λοιπόν από τα γνωστά που είδαμε, σκουπίδια, ακαθαρσίες και διάφορα άλλα τα οποία αν οι βρωμιάρηδες ΚΑΦΡΟΙ δεν μπορούν να καταλάβουν από μόνοι τους ότι δεν πρέπει να τα πετάνε, τότε μάλλον δεν μπορούν γενικά… καλό ειναι να γνωρίζετε και το παραπάνω.

Επιπλέον, οι ρίζες του κέδρου εκτείνονται σε μια πολύ μεγάλη απόσταση γύρω από το δέντρο και δεν τις κόβουμε! Αν δηλαδή επιθυμείτε να κατασκηνώσετε υπό την σκιά του Κέδρου, αν δείτε ένα “κλαδί” να σας εμποδίζει, ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΨΕΤΕ!!! Είναι η ρίζα ενός αιωνόβιου δέντρου! Θα σας άρεσε εσάς να σας κόψουμε τα πόδια;

Μετά λέμε γιατί οι τοπικές αρχές απαγορεύουν το Camping και κυνηγάνε τον κόσμο!!!

One thought on “Κεδρόδασος, κέδρος, camping – προς όλους τους κάφρους!

  1. Εχεις απολυτο δικιο , φιλε μου , καταγομαι απο αυτο το μερος και σε ευχαριστω που σκεφτεσαι ετσι! Εισαι ευπροσδεκτος να ξαναερθεις, και οσοι σκεφτονται σαν και σενα !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *