Category Archives: Fun

Sailing weekend – Η σεζόν αρχίζει :)

πωπωωωωωωω πόσος καιρός πάει!  Και επειδη είχαμε πήξει…λέμε να πάμε ενα sailing weekend. H σεζόν αρχίζει για αυτο το καλοκαίρι! δεν πήγαμε σκι αλλα θα φροντίσουμε να ξεκουραστούμε και να ξεφύγουμε οσο γινεται με ωραίες στιγμές, παρέα, θάλλασα, ήλιο!

Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα!Μην το σκέφτεστε πολύ ! Η διαδικασία ειναι πολύ απλή, πάρτε μια τσάντα με τα πράγματά σας για ΣΑββατοκύριακο, καλή διάθεση και φύγατε!!

Στα πρώτα λεπτά που θα αφήσετε την Αθήνα πίσω σας…. εχετε ήδη ξεφυγει σαν να ειστε σε πολυήμερες διακοπές

Μπειτε στο http://www.enjoyachting.com/el/sailing-in-greece  ή ΄https://www.facebook.com/enjoyachting 

κλείστε ενα Σαββατοκύριακο με την παρέα σας και θα με θυμηθείτε! αρχικά για 2-3 ημέρες, για να πάρετε μια γεύση, να δείτε πώς ειναι (δεν αμφιβαλω οτι θα ξετρελαθείτε) και στη συνέχεια με το καλό πάτε για περισσότερες ημέρες! 🙂

Μερικές photos από τα Weekend μας! 🙂

Καλή χρονιά με Καζαμία τεχνολογίας, 2014

…και ειδικότερα για τον Αύγουστο. Το διάβασα στο Weekly Telecom (από όπου και το COPY)…αυτοί οι άνθρωποι πάντως…γυάλινη σφαίρα θα έχουν! 😛 Δεν μπορεί! χαχαχαχα!

Αυγουστος: “Ο Tim Cook (Apple CEO) πληροφορείται με έκπληξη ότι είναι ο μοναδικός CEO πολυεθνικής που δεν έχει επισκεφτεί τον Σαμαρά και αποφασίζει να περάσει μια βόλτα από το Μαξίμου πριν να πάει στη Μύκονο.

Όταν τον επισκέπτεται βιώνει ένα πραγματικό σοκ διαπιστώνοντας ότι ολόκληρος πρωθυπουργός δεν έχει καν smartphone. Ο Tim λυγίζει από συμπόνια για τη δύστυχη χώρα και επιτόπου δεσμεύεται για επενδύσεις δισεκατομμυρίων με κέντρο το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Οι ανακοινώσεις πυροδοτούν αντιδράσεις με αποκορύφωμα επερώτηση στη Βουλή, για το αν οι Κινέζοι στον Πειραιά και οι Αμερικάνοι στη Θεσσαλονίκη θα είναι η απαρχή ενός νέου εθνικού διχασμού.”  

Καλό μας 2014!

Alien Antennas και Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

Από το Weekly telecoms. Ως τίτλο θα έβαζα ” το απύθμενο χάσμα μεταξύ πολιτικής και  πραγματικότητας”.  Μάλιστα…το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής είχε την ιδέα, θέμα  συζήτησης μέχρι και την απομάκρυνση κεραιών κινητής τηλεφωνίας από τις πόλεις! Αλλά προσέξτε….χωρίς να επηρεαστούν οι τηλεπικοινωνίες!!! καταλάβατε…? αμ πως!  Αυτά! ΜΟυ φαινεται όμως οτι το είπαν επειδή υπήρξε η εξαγγελία για το φοβερο Wi-Fi. Τσάμπα επικοινωνία για όλους, που θα περνάει μέσα από τα terabit του Wi-fi, WI-Max που θα καλύψει ολη την Ελλάδα! 😛

Παραθέτω ένα ωραίο μέρος από το Weekly Telecoms newsletter. Αν μπορεσετε να το διαβάσετε όλο… πάρτε και μερικά χάπια μετά!! θέε μου!! Μουρρρρρρρ!!!

” Μακάριοι οι μη γνωρίζοντες
Για αλλαγή, αυτή τη φορά θα ξεκινήσουμε με ένα quiz. Τι σχέση έχει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής με τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας; Για να μη σας κουράζουμε: Όση ο φάντης με το ρετσινόλαδο, δηλαδή καμία απολύτως!
Το λέμε με αφορμή το απόλυτο μπάχαλο που καταγράψαμε όταν οι τοπικοί άρχοντες αποφάσισαν να προβληματιστούν σχετικά με τις Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που κατατίθενται από τις εταιρίες κινητής.

Αλλά για να προβληματιστείς για ένα θέμα, είναι αυτονόητο ότι οφείλεις έχεις τουλάχιστον κάποια γνώση την οποία χρησιμοποιείς ως αφετηρία για να διερευνήσεις το θέμα. Προβληματισμός χωρίς καμία γνώση του αντικειμένου είναι αδύνατος και όπου επιχειρείται αφορά τις φαντασιώσεις αιθεροβαμόνων στη λογική «κουβέντα να γίνεται».
Από τα πιο ωραία πάντως που ακούσαμε, ήταν η πρόταση για τη μεταφορά των κεραιών μακριά από κατοικημένες περιοχές, ενώ δεν έλειψε και η πατροπαράδοτη κορώνα περί λαϊκής αντίστασης. Στο Γράμμο και στο Βίτσι λοιπόν οι κεραίες μετά το ηρωικό ΟΧΙ του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής!
Σαν πιο λογική φωνή ξεχωρίσαμε -ως έμμεση παραδοχή της έλλειψης γνώσης- την πρόσκληση για την διενέργεια Ημερίδας με σκοπό να ενημερωθούν οι εκλεκτοί του λαού.

Ψηφιακός Βουλευτής
Ψηφιακός Βουλευτής

Πάντως εμείς ως τεχνοκράτες θα προτείναμε να θεσπιστεί από τις εταιρίες κινητής η «ημέρα χωρίς κινητό». Να κλείσουν για μία μέρα τις κεραίες εντός του λεκανοπεδίου, ώστε να πάρουν οι αγαπητοί μας αντιπρόσωποι μια γεύση «αποκεραιοποίησης». Διότι όλοι θέλουν το σήμα καμπάνα αλλά τις κεραίες στο διπλανό δήμο…

Μάθαμε όμως και κάτι. Να συμπονούμε τους τεχνοκράτες που αναγκάζονται κάποια αποφράδα ώρα να συνεννοηθούν με πολιτικούς. Τότε είναι που αναδεικνύεται το απύθμενο χάσμα μεταξύ πολιτικής και πραγματικότητας.”

Αντε και εις ανώτερα μάγκες!! να χαιρόμαστε την ράτσα!